به نام خدا
سلام به مخاطبین عزیز
این سبزی حاوی ویتامین ث و املاح همچون آهن، گوگرد، کلسیم، فسفر و پتاسیم است. خوردن این سبزی برای کم خونی، دیابت، رفع سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا، سیاه سرفه، تصلب شرائین، زیادی فشار خون، اوره، انسداد کبد و طحال، اسهال خونی، آسم، برونشیت مزمن، عدم امکان دفع ادرار، کم اشتهایی، ضعف بدن، زخم روده و اثنی عشر، سکته ی قلبی، ضعف چشم و کک مک مؤثر است.
تذکر : بهتر است این نوع سبزی در ساعات روز مصرف شود.
منبع : کتاب گیاهان دارویی _ تألیف کاظم کیانی.