به نام خدا

سلام به مخاطبین محترم

امروزه که بیشتر مردم در خارج از منزل به کار های اداری و تجاری و صنعتی می پردازند فرصت چندانی برای پخت غذا های با کیفیت ندارند و مجبورند غذای آماده از مغازه ها و رستوران ها تهیه کنند، به همین خاطر شغل آشپزی از موقعیت خوبی برخوردار است به شرط اینکه این کار را اصولی و با کیفیت بالا انجام دهند مثلا با مطالعاتی که دارند کاربرد مواد غذایی را بدانند، مخلوط کردن آنان را بدانند، با خواص آن آشنا باشند و موقع پخت غذا از آن مواد به طور بهداشتی استفاده کنند و با این کار خود غذا های مفید با ارزش غذایی بالا به مردم تحویل دهند، غذا هایی که به تندرستی جامعه بیفزاید و مردم با اطمینان از آن ها استفاده کنند و از مزه های خوب آن لذت ببرند.