نکته های زندگی

هدف و نیت از راه اندازی این صفحه ، کمک به همه ی همنوعان عزیز است .

۴ مطلب در مهر ۱۴۰۴ ثبت شده است

از فضیلت های حج و عمره

به نام خدا

سلام به مخاطبین عزیز

چند مورد از فضیلت های عظیم حج و عمره را برایتان بازگو می کنیم که عبارتند از :

رضای خدا، انجام فریضه و ثواب، نشاط آور، ضد افسردگی، ضد هر بیماری، استجابت دعا، بخشش گناهان، پیدا کردن قلب رئوف و گذشت، ورود به بهشت، دانشگاه بزرگ انسانیت، روح تعاون و همکاری، ایثار و گذشت زائران، محبت و دوستی بین افراد کاروان، محافظت زائران از یک دیگر، سر زنده شدن روح زائران و شادی آن ها‌، از بین رفتن غرور بی جا، آموزش درس های جدیدی از زندگی در دوران مسافرت، یادگیری چیز های جدید، اندوختن تجربیات تازه، دیدن منظره های جالب از مردم سراسر جهان که در کنار کعبه گرد هم می آیند، حج و عمره سفری است که از رفتن آن هرگز پشیمان نخواهید شد و لذت آن تا ابد با شما خواهد ماند وقتی از این سفر معنوی باز گردی دلت می خواهد خاطرات سفر آن جا را برای همه تعریف کنی تا آن ها هم از شنیدن آن شادمان شوند، ارزشش را دارد که اگر زمینی داری یا طلایی داری و یا پولی اندوخته ای آن را در این راه بسیار بسیار با ارزش خرج کنی. امیدوارم خداوند به همه ی مسلمانان این توفیق بزرگ را عطا فرماید، انشاالله به یاری خدا.

موافقین ۰ مخالفین ۰

خوراک خوشمزه ی قارچ و شیر

به نام خدا

سلام به مخاطبین محترم

برای پخت این خوراک که به اندازه ی سه نفر باشد به نیم کیلو قارچ دکمه ای متوسط و یک قوطی کوچک شیر کم چرب، یک قاشق روغن زیتون و مقدار بسیار کمی نمک نیاز داریم.

طرز تهیه : ابتدا قارچ ها را دو سه مرتبه به خوبی می شوییم تا لکه های سیاه رنگ روی قارچ ها برود بعد آن ها را به قطعات متوسط خرد می کنیم مثلا هر قارچ را به چهار تکه ی مساوی خرد می کنیم، آن را در کاسه ای می ریزیم، قوطی شیر را روی آن خالی می کنیم و باقاشق آن را هم می زنیم و می گذاریم بیست دقیقه بماند، در این مدت دو سه مرتبه آن را هم می زنیم تا شیر کمی جذب قارچ ها شود بعد قارچ و شیر را در قابلمه می ریزیم، یک قاشق روغن زیتون هم به آن اضافه می کنیم و مقدار بسیار کمی نمک هم به آن می افزاییم و مدت چند دقیقه آن را روی اجاق گاز می پزیم، پخت آنقدر باید طول بکشد تا شیر کاملا جذب قارچ ها شود و دو سه مرتبه ای آن را هم می زنیم، وقتی شیر کاملا به خورد قارچ ها رفت غذا آماده شده است و می توانید آن را مصرف کنید. طعم واقعی قارچ در این خوراک بسیار محسوس است و از آن لذت خواهید برد.

تذکر : این غذا باید با حرارت ملایم پخته شود تا زمان بیشتری برای پخت داشته باشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰

هرگز پوست موز را دور نریزید

به نام خدا

سلام به مخاطبین عزیز

موز میوه ای است که پوستش کمی تلخ حس می شود که میتوان آن را با کمی شکر جبران کرد. حالا مواردی از استفاده های پوست موز را برایتان بیان می کنیم :

استفاده در تهیه ی نان موزی، درست کردن دمنوش، استفاده در اسموتی، استفاده برای نرم شدن کباب، استفاده در ترشیجات، درست کردن چیپس، استفاده در نوشیدنی ها، دسر ها، تهیه ی سرکه ی پوست موز، استفاده در پاکسازی ظروف، جوشانده ی پوست موز برای داخل گلدان ها تا گیاهان رشد کنند و موارد دیگر...

پوست موز سرشار از مواد ویتامین با فیبر زیاد است که در پیشگیری از سرطان ها مؤثر است، لازم به تذکر است قبل از مصرف، پوست موز ها را به خوبی بشویید تا اگر به آن ها آفت کش زده اند پاکسازی شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰

آشپزی و شیرینی پزی، خوشمزه و معطر

به نام خدا

سلام به مخاطبین گرامی

یکی از نکات بسیار مهم در پخت غذا ها و شیرینی جات، وقت تعیین شده برای هر کدام است. باید وقت دقیق طول بکشد تا آن غذا به قوام خوبی برسد، خوب پخته شود و بوی عطر آن در فضای آشپزخانه پراکنده شود. اگر وقت دقیق رعایت نشود غذا از کیفیت عالی برخوردار نخواهد شد. یا در شیرینی جات اگر دیر تر از زمان مشخص شده همچنان به پخت ادامه دهیم شیرینی می سوزد و مزه ی تلخی پیدا می کند. پس بنابراین غذا ها و شیرینی جات را طبق وقت آن ها باید طبخ کنیم.

موافقین ۰ مخالفین ۰