به نام خدا
سلام به مخاطبین محترم
برای تهیه ی این آبگوشت، به مواد زیر نیاز داریم :
۱ _ گوشت گوسفند خرد شده ربع کیلو
۲ _ دو پیاز متوسط درسته
۳ _ دو سیب زمینی درسته
۴ _ ادویه، نمک و فلفل به اندازه ی کافی
۵ _ پنجاه گرم عدس
۶ _ یک دسته ی کوچک، ساقه ی گیاهانی مانند ساقه ی اسفناج با دنباله ی برگ های اسفناج، ساقه های نازک جعفری، ساقه های نازک شوید، ساقه های نازک گشنیز به مقدار کم
۷ _ رب گوجه، یک قاشق سر پر
۸ _ سیر، چهار حبه
طرز تهیه :
قابلمه را از نصفه بیشتر، پر از آب می کنیم و روی اجاق گاز می گذاریم، آن را روشن می کنیم، آب نزدیک جوش که شد، گوشت، پیاز، سیر، سیب زمینی، عدس، ادویه و فلفل را به آب اضافه می کنیم. دسته ساقه ی گیاهان را ریز خرد می کنیم و پس از شست و شوی کامل، آن را به مواد دیگر اضافه می کنیم. درب ظرف را می گذاریم تا دو ساعت بجوشد و پخته شود، روی حرارت کم. بعد از دو ساعت، نمک و رب گوجه و یک قاشق روغن و یک قاشق آب لیمو به آن اضافه می کنیم و می گذاریم بیست دقیقه ی دیگر بجوشد تا نمک با مواد دیگر مخلوط شود. اگر در حین جوشیدن، آب آن خیلی کم شد یک لیوان آب گرم به آن اضافه می کنیم. دیگر غذا پخته شده و آماده ی مصرف است. در کنار این آبگوشت از سبزی ریحان استفاده کنید.
تذکر : از برگ این گیاهان در آبگوشت استفاده نشود چون کمی آن را تلخ مزه می کند، فقط از ساقه.