به نام خدا

سلام به مخاطبین عزیز

برای تهیه ی ترشی ترب سیاه به مواد زیر نیاز داریم :

دو عدد ترب سیاه متوسط، سرکه به اندازه ی یک شیشه ی خیارشور متوسط.

طرز تهیه :

ابتدا ترب های سیاه را تمیز شسته و پوست سفت آن را می کنیم و به ورقه های یک سانتی متری برش می دهیم و خرد می کنیم بعد در یک قابلمه، دو سه لیوان آب می ریزیم و روی اجاق گاز می گذاریم تا به جوش بیاید. ترب های ورقه شده و خرد شده را در آب جوش می ریزیم و به مدت سه دقیقه آن را می جوشانیم، بعد آن را در آبکش می ریزیم و می گذاریم سرد شود، وقتی سرد شد در یک شیشه ی خشک و تمیز می ریزیم و تا روی ترب ها را سرکه ی سالاد می ریزیم، درش را می بندیم و در یخچال برای مدت یک هفته نگهداری می کنیم تا سرکه جذب آن شود، بعد از یک هفته می توان آن را همراه ناهار یا شام مصرف کرد.