به نام خدا
سلام به مخاطبین گرامی
مواردی از خواص کشک را برای شما بیان می کنیم:
کشک حاوی ویتامین E وC می باشد و نیز دارای آنتی اکسیدان قوی، کلسیم و فسفر هم فراوان دارد. کشک برای جلوگیری از بروز مشکلات قلبی مفید است، در سالم سازی دستگاه گوارش، معده و روده نقش مهمی دارد. این ماده غذایی برای پر پشت شدن موها مناسبت خوبی دارد، باعث کاهش کلسترول بد بدن می شود. اگر کشک را با سویا مصرف کنیم باعث کاهش تجمع چربی در کبد می شود، خوردن کشک قبل از خواب اعصاب را آرامش می دهد و باعث می شود که ما خواب آرامی داشته باشیم. کشک در حفظ سلامت دندان ها و استخوان ها نقش خوبی دارد، اسهال را درمان می کند، حالت تهوع را کم می کند، کمک درمان خوبی برای مسمومیت غذایی است. از آرتریت و پوکی استخوان جلوگیری می کند، حاوی پروتئین است و در افزایش قد انسان نقش دارد، استرس را کاهش می دهد بعضی از غذا ها را مانند کشک و بادمجان، کشک و آش رشته، کشک و آش جو، کشک و خرما با این ماده غذایی کامل می کنند، پس بهتر است آن را جدی بگیریم و در برنامه غذایی خود از آن استفاده کنیم، به امید سلامتی برای همه.